網頁 貼吧 文章 作者 工作  
網頁搜尋

愛PO吧 >> 尋夢園 >> 瀏覽文章
回覆 加入我的最愛 與好友分享

☆HONEYMOON-MALDIVES-DAY 1

本被文章 0 次, 共有回覆 0  

橫山美雪 林晟高中數學 風水大師[hr]
☆HONEYMOON-MALDIVES-DAY 1

是日飛機3:30PM起飛..等起飛中..

話說之前有個小插曲發生了!!
我家的BPANG的PASSPORT竟然唔夠6個月有效期
係絕對不能飛往馬爾代夫+新加坡的..
然後轉轉接接又寫信又遞交結婚證書又見主任etc..
最後, 才可以獲到特準..發了快証給他..
謝謝入境處幫忙呢~><
坐大機..第1次坐有兩層的飛機..哈哈..
飛機餐都是一般貨色啦..正正常常..

哇..望出窗外..

日落了…自製浪漫。。。^^

然後因為又遲飛了..飛到新加坡都已經要趕去搭轉機了
機駁機…超累啊…
我都沒有多餘的energy了..=0=

當日終於差不多11:00pm到了Male (馬裏) 機場了..
那裡超細~~哈哈..拎完行李就可以出境啦..順利地

一出閘,已經超多人拎住牌迎接遊客..
看了又看..找不到自己的名..

今晚夜會先到當地的Traders Hotel過1晚..明早先出發
於是打算先去了Moofushi的counter問明天早上的水上飛機幾點飛
搵左陣都唔見有佢地個counter..
結果我求其問下個counter ..
點之果個人答我..佢地就係moofushi..
Fake左..明明佢個counter無1個字係囉..XDDD

哇。原來係明早7:15AM起飛~今晚快d訓啦!!
Traders會代為安排..於是急急腳跟Traders的職員走人
之前網上見到去traders hotel要搭15 mins 快艇..

其實唔洗wor..勁快..好似10 mins都唔洗就到啦!!! 勁快~
對於我呢d暈船浪的人來說//還可以撐一下呢..

呼~終於到房啦!!!哇..間房都幾大woo..

仲可以裝人沖涼的..wahahahha..
是夜極速沉睡..是關明早要6:00am起床呢..

續。

逛上一篇:   逛下一篇:

作者: ypjupkrw
  (2011-10-25 06:31)
推薦文章: 將本文章推薦到【百度收藏】 將本文章推薦到【YouPush】 將本文章推薦到【udn共享書籤】 將本文章推薦到【Fiigo】書籤

本文章共有回覆 0 篇,分 1 頁
 聲明:以上內容不代表本站立場,且內容由網友發表提供,若有爭議或違法由發表者承擔,本站將不負責連帶責任,謝謝。

IPoBar  愛PK  愛遊戲  愛online
新手教學 客服中心 站務公告 交換連結 合作提案 關於我們

版權所有©ipobar Ltd., All Rights Reserved.
論壇內會員言論僅代表個人觀點,不代表本站同意其說法,本討論區不承擔由該言論所引起的法律責任